ISKUSTVA

 

Gospodine Vlado,

cjelokupno iskustvo s vama je bilo iznimno ugodno i pozitivno. Osjetno se bolje osjećam već sada, po pitanju niza problema o kojima smo pričali.

Lijepi pozdrav

VINKO


 

Poštovani gospodine Vlado!

Nemam riječi kojima bi mogla zahvaliti i nahvaliti to što ste učinili za mene, VRATILI STE MI ŽIVOT I MLADOST KOJU SAM DAVNO IZGUBILA! Vjerovala sam da tako moram živjeti i da je bol sastavni dio mojega života, da će s vremenom biti samo gore i daje normalno da pijem šaku lijekova dnevno , da svako malo moram leći u krevet u kojem mi je od svih tih bolova, bilo trenutno lakše ,ali i dalje bolno,da ću u skoroj budućnosti završiti u kolicima, jer od svih tih nalaza i bolova to je bilo za očekivati. Tek sada vidim što sam sve propustila u životu i kako je lijepo uspravno stajati na obje noge ravno i bez boli. Nisam popila ni jednu tabletu od kada sam od Vas došla, mogu hodati ,sjediti bez ikakvih bolova , dižem se na šakama i laktovima jer valjda treba proći vrijeme da bi shvatila da to više ne moram raditi i jednostavno ne mogu vjerovati. Nadam se da će barem polovica ljudi, kojima pokušam objasniti ,što se meni dogodilo nakon vašega posjeta, poželjeti potražiti vašu pomoć i nadam se da neće biti kao ja, jer godinama mi suprug o vama priča i nemate pojma koliko mi je žao, što ga nisam slušala.

OD SRCA VAM HVALA!!!

INES ZETKOVIĆ


 
 

Poštovani gosp. Vlado puno hvala za pomoć i lekcije, jako smo zahvalni i sretni da smo Vas našli, pogotovo Blaž koji je već bio u bezizlaznoj situaciji. Vježbama sam danas već počela.
Lepi pozdrav i vidimo se

Slavica Mulavec


 
 

Bog Vlado! Mi smo ovaj tjedan na Krku pa se javljam preko mobitela. Evo moje poruke u vezi Atlasprofilax: Supruga i ja smo doktori medicine. Prije dvije godine prosli smo tretman atlasprofilax.
Iako smo dugogodisnji meditanti (17g) primijetili smo poboljsanje tjelesnih i mentalnih funkcija. Kod mene se ne javljaju vise ukočenja vratne i torakalne kraljeznice koja su postojala vise godina. Takodjer je doslo do poboljsanja bronhitisa i funkcije spavanja. Imam vise energije i kreativnosti na poslu i u obitelji. Kod supruge je doslo do povećanja kreativnosti i inovativnosti na poslu. Takodjer je doslo do poboljsanja funkcije spavanja. Inače supruga nije imala većih zdravstvenih problema.

Prijateljski pozdrav od Zlatka!


 
 

Moram napisati svoje iskustvo nakon namiještanja atlasa. Cijeli život, od ranog, ranog djetinjstva imam nesanice. I to oba tipa: jaaako teško zaspem, i budim se noću i onda ne mogu više zaspati. Kad imaam izrazito loš period, ne spavam i po 7 dana.
Upoznala sam Jasnu, koja radi u Atlasprofilaxu, i ona me nagovorila da dođem namjestiti atlas, da će moj problem s nespavanjem jednostavno nestati. I JEST! Već prvu noć sam spavala, bez ikakvih čajeva, kapi za spavanje ili sličnih stvari. Zbog ovih vrućina se budim samo kad se preznojim (ako sam pokrivena, ili ako se smrznem ako sam otkrivena) ali zaspem vrlo brzo, skoro odmah. To se meni nikad nije prije dešavalo. Ako bih se probudila, nisam mogla zaspati ponovo do jutra.
Svaku noć spavam sve bolje i bolje, navečer sam pospana (to je bio jedan od problema, kako bi noć padala ja bih bila sve budnija) i sve brže zaspem. Dakle, to je najvažnija promjena nakon namještanja atlasa (prije 7 dana). Druga promjena je da me vratna kralježnica ne boli i nije ukočena nakon dugotrajnog sjedenja ili ležanja u neudobnim položajima - prije namještanja trebalo bi mi po par minuta da samo pokrenem ponovo glavu.
Postupak nije ugodan, boli, ali kod zubara je puno gore. Da se izdržati.Svaku noć spavam sve bolje i bolje, navečer sam pospana (to je bio jedan od problema, kako bi noć padala ja bih bila sve budnija) i sve brže zaspem. Dakle, to je najvažnija promjena nakon namještanja atlasa (prije 7 dana). Druga promjena je da me vratna kralježnica ne boli i nije ukočena nakon dugotrajnog sjedenja ili ležanja u neudobnim položajima - prije namještanja trebalo bi mi po par minuta da samo pokrenem ponovo glavu. Na jesen vodim mamu!

 


 
 

Svi koji su sumnjičavi ili žele omalovažavati namještanje Atlasa, želim najiskrenije opomenuti da razmisle još jednom prije nego nešto napišu. Sam sam, dakle osobno, bio na namještanju, ne iz znatiželje, nego od bolova u vratu i to toliko intezivnih da su mi odredili život.
Skoro 20 god. nisam upotrijebio kušin, morao sam dati otkaz, jer samo jedan sat na kompjutoru je izazivao nesnosne bolove u potiljku,a da o nesigurnosti i vrtoglavici ne govorim. I tako 03.01. ove godine u zakazano vrime dođem ,doduše sa skepsom, jer dotad mi nijedan doktor nije ni spomenuo prvi kralježak. Tretman je trajao oko 3 min. prilično bolan nakon prve minute. Gosp. Tomljenović je rekao da je to bio jedan od težih slučajeva. No, kvaliteta života od toga dana je toliko bolja, da sam istu večer s nevjericom upotrijebio kušin bez bolova. I druge funkcije su poboljšavaju, te samo mogu dodati: Zahvalan sam svima iz tima Atlas u Splitu, jer da nije bilo njih, nisam siguran da bi želio živiti.


 
 

Nakon što više od godinu i pol znam za Atlasprofilax i napakon sam se odlučio na korekciju atlasa. Prvenstveno sam otišao jer imam blokadu zivca na lijevom laktu i svi doktori bi me pod noz stavili a najbolje u svemu je da nema vidljivih udaraca ili oštećenja kostiju ili okolnog tkiva koji bi doveli do tog stanja. 24 sata nakon korekcije trnci u ruci su skoro potpuno nestali, bol u prstima je praktički na nuli a još sam si priuštio šetnju po gradu od jedno 2 sata i izostala je i bol u doljnjem dijelu kriza što me je jako iznenadilo. Osim što odjednom mogu okrenuti glavu i lijevo i desno bez zadrške moram priynati da je jako lijepi osječaj kada se nemoram boriti da drzim glavu nego ona slobodno stoji bez napora - ali onaj tko to nije dozivio teško moze razumjeti o čemu govorim. Uglavnom imam 36 godina što je stvarno premalo da bi imao bilo kakve bolove a kamoli blokade zivaca i sl.. i za kraj htio bi pohvaliti Jasnu Karakaš iz Atlasprofilx centra u Novoj galeriji u Zagrebu koja mi je izvršila korekciju atlasa - od profesinalnog pristupa do prekrasnog prostora ...

Siniša Milašin


 
 

Poštovani Vlado.Tomljenoviću,
S namjerom sam izvjesno vrijeme odgađao slanje ovog mail-a, kako bi što bolje uočio i mogao opisati fizičke i ostale promjene koje sam osjetio nakon namještanja atlasa u pravilan položaj.
Od djetinjstva sam imao stalne probleme povezane s kralježnicom ( skolioza, uklješteni kralježnični živci) i stopalima ( uslijed neravne zdjelice ), te sam često upućivan na rehebalitaciju koja mi i nije bila učinkovita, pa sam s godinama naučio živjeti sa stalnim bolovima u leđima, vratu, kukovima i osjećaju iskrivljenosti tijela. Tužna je činjenica da sam se konstantno, kako fizički tako i psihički, prilagođavao svojoj lošoj zdravstvenoj situaciji, te sam time i svoj način života zbog toga ograničavao.
Neposredno nakon postavljanja atlasa u pravilan položaj, osjetio sam da mi se tijelo vratilo u ravnotežu, izgubio sam osjećaj iskrivljenosti tijela , te uživao u prvom hodu bez boli.
Kako je bol u kralježnici nestajala, tako se moja mentalna snaga pojačavala. Primijetio sam stalnu konstantu u svom ponašanju, puno sam smireniji i koncentriraniji na poslu, pomalo mijenjem prehrambene navike, aktivirao sam svoje vječito odgađane duhovne vještine i vježbe i znam da me još puno pozitivnih iskustava očekuje.
Vama gosp.Tomljenoviću sam jako zahvalan na izvedenom zahvatu, okolnostima koje su me dovele do Vas, te na Vašoj ljubaznosti i savjetima. P.S. ......Danas sam kupio magnezijev klorid, tako da majka i ja uskoro kemijamo napitak :) Majci mi je puno bolje sa vratom i kičmom, te će se uskoro naručiti na pregled.
Preporučio sam većini svojih prijatelja i poznanika korigiranjje atlasa, tako da se nadam da će uskoro i oni kod vas ispunjavati upitnike :) Nadam se da ćemo ostati u kontaktu pa me obavijestite u slučaju da održavate kakva predavanja u Rijeci ili okolici.

Srdačan pozdrav, Hrvoje Horvat

 


 
 

Poštovani gospodine Tomljenoviću,

Nakon 3. mjeseca od namještanja atlasa nestala je migrena, bolovi u vratu i osjećaj težine u gornjem dijelu kralježnice. Vrat okrećem bez ikakvih problema i s lakoćom. Svima bih preporučila namještanje atlasa.

Smojver Marija, Rijeka


 
 

Postovani Dr Tomljenovic,

Posto sam Vam prilikom susreta kod Dr Nenezica dao odstampano moje iskustvo nakon korekcije atlasa saljem Vam i u PDF formatu sa mojim odobrenje da ukoliko smatrate za korisnim objavite i na zvanicnom sajtu Vase AtpasProfilax udruge .
Zelim Vama i Dr Nenezicu zahvaliti na korektosti prema mojoj koleginici kojoj ste danas uradili AtlasProfilaks a ja cu naravno sa svoje strucne strane i iskustva preporucivati pacijentne bez ikakve koristi jer tegobe koje sam imao su jedna vrsta pakla u malom i zato svako ko brine o svom zdravlju zaista treba da uradi korekciju svog atlasa.
Moram Vam priznati da nakon tretmana kod Vas i kiropraktike vratne kicme koji ste uradili vec postoje vidne pozitivne reakcije koje nadopunjuju AtlasProfilaks. Ostaje da prilikom Vaseg sledeceg susretna , a nadam se opet dolazite u PG uskoro, uradimo i lumbosakralnu kicmu , to nijeste uradili ovog put, ili je to bila stvar Vase procjene da nije bilo  potrebno. Radim vjezbe koje ste mi preporucili. Ali ujutru kad ustanme kicma malo boli, lubosakralan, noge trnu al brzo prodje, al ne kao prije . E sad bih ja da se oporavim za sekund :) ali Vi zaista radite profesinalno i ono sto sam Vam rekao, neko ko se bavi kiropraktikom mora imati osjecaj u rukama, to se ne uci na fakultetu !
Prijateljica- koleginica kojoj ste uradili AtlasProfilaks ima fantasticne reakcije, ne postoji vise bol u vratnoj kicmi, slabost lijeve ruke je prosla, nema bola u desnom kuku, i jutarnje budjenje je bez bolova. Ostaje da prati dalji napredak al me je zamolila da Vam se u njeno ime zahvalim puno !

 

S postovanjem, Dr med. Vuk Nikovic

 


 
 

Plemeniti dr. Tomljenović
Ugodno je vidjeti da se nesebično rade plemenite stvari za dobrobit čovječanstva i planeta. Također je dobro spoznati suosjećajnost na djelu.
Kod opisa i u iskustvima atlasProfilax metode nije sporno da ona čudesno djeluje, međutim neki su u nedoumici zbog čega i zašto se baš svi rađamo sa iskrivljenim atlasom, te da se upravo sada pojavljuje ta metoda regulacije protoka svijesti?
Vjerujemo da znamo odgovor i na to, budući atlasProfilax nije samo fizičko namještanje određenom frekvencijom, nego sadrži i dublje komponente na drugim razinama svijesti, koje je potrebno povezati i uskladiti.
U dijelovima prijašnjih eona kod razvijene svijesti, ljudska su se bića na Zemlji rađala s protočnim atlasom. Vi o tome također znate, samo se treba prisjetiti! Stoga vas molimo kontakt dr. Schümperlia zbog potvrđivanja određenih naših saznanja.


 

Želimo vam daljnji progres u plemenitom poslu. Dr.sc. Lj.Đ., Zagreb


 
 

Tijekom vožnje jedno veće slučajno sam na radio Vukovaru čula izlaganje gosp.dr.Vlade Tomljenovića i gđe dr. Kate Lekić-Sarvaš. Igrom slučaja prije jedno desetak godina osobno sam bila kod gosp. Vlade na tretmanu. Tada sam saznala da od rođenja imam kraću nogu i da uslijed toga imam problema s karlicom i kičmom. Od rane mladosti imala sam problema s kičmom. Dva pršljena su mi razmaknuta u lumbalnom dijelu. „Namjestio“ mi je kičmu i bilo mi je dobro oko godinu dana. Često sam imala uklještenja živca i tada nisam mogla niti ustati iz kreveta.
Liječnici su mi preporučavali terapije, a kako sam zaposlena u privatnoj firmi nisam si mogla priuštiti izostanke s posla. I tako su mi rekli da ozdravljenja neće biti, samo će mi se malo ublažiti bolovi, te da sam osuđena do kraja života na probleme s kičmom. Osim promblema s kičmom imam problema s protokom limfe. Redovito posjećujem maserku, koja mi djelomično pokrene protok limfe. Patila sam od nesanice, u jutro sam se budila umorna. Osjećala sam bolove u petama i nogama. Brzo bih se zamarala.
Saznala sam za predavanje ATLASPROFILAX CENTRA u hotelu DUNAV u Vukovaru. Na predavanje sam pozvala i svoje roditelje koji također imaju zdravstvenih problema i kćerku koja sa svojih 17 godina nema još problema. Oduševili smo se s onim što smo vidjeli i čuli. Zakazali termin i sutra dan namjestili ATLAS. Rezultati su odmah bili vidljivi.
Lakše sam disala, bila pokretljivija. Kad sam otišla kod maserke, nisam joj ništa rekla o namještanju Atlasa, već sam čekala da vidim da li će primjetiti neke promjene. Kako kod nje nisam bila 3 tjedna znala je da je čeka puno posla. Nije mogla vjerovati da su nije više bilo kvrga po tijelu, da limfa ima normalan protok. U petama nije bilo više jastučića koji su mi stvarali bolove. Nije bilo više oticanja nogu i ruku. I ona je naravno, odmah otišla namjestiti Atlas. Normalno spavam cijelu noć i nisam više kronično umorna. Roditelji su također osjetili velike promjene. Majka je prije namještanja Atlasa nosila ortopedski korzet za kičmu. Sada je bez njega, pokretljivija je i bolje se osjeća. Otac također osjeća poboljšanje.
Sretna sam što sam imala priliku da namjestim Atlas i da mi je to najbolja investicija u životu - ulaganje u zdravlje svog djeteta i sebe.

D.V. Vukovar


 
 

Evo prošlo je već dvadesetak dana od tretmana. Svaki dan otkrijem novu dobrobit, doživim neuobičajeno lak pokret tijela koji me podsjeti na moj atlas .Mukla, zatežuća bol u vratnom dijelu vrlo me često u životu pratila,a zbog boli u lumbalnom dijelu često noćima nisam mogla spavati. Imam 41 godinu i roditelje sa sličnim i još težim problemima kralježnice. Očekivala sam da ću i ja u budućnosti imati sve više i više problema.
Sada mogu radosno reći da moja kralježnica počima živjeti nekim drugačijim, boljim životom. Bolovi koje sam do sada imala bitno su smanjeni, imam neusporedivo veću gibljivost glave i vrata i nestala je mučnina koju sam osijećala prilikom izvijanja prema unatrag, Manje se umaram dok hodam i ne osijećam više trnce u nogama.
Najljepše od svega je to što su se moji bližnji osjetivši moje oduševljenje okuražili, i poveli za mnom. Sad i moj suprug, kćer i sin uživaju u dobrobitima namještenog atlasa. Iskreno sam zahvalna na prilici da se susretnem sa vama gospodine Tomljenoviću, i mogućnosti da podignem kvalitetu svoga života i života svojih najmilijih.

Dijana Dora Kučić


 
 

Poštovani gospodine Vlado,
pošto se naš cijeli život vrti oko našeg zdravstvenog stanja, i pošto svi mi težimo da smo vječito mladi i zdravi, nisam propustila priliku da svoga muža pratim i na dan kada će mu namjestiti atlas. Inače, moj muž je kao i svi mi imao neke tegobe, kod nekih ljudi su to sitnice, dok je kod nekih njihovo zdravstveno stanje stvarno narušeno. Moj muž je atlas napravio preventivno, i očekuje da će mu se već dobro zdravlje još više poboljšati. Pet minuta nakon tretmana, moj muž je izjavio u autu da je osjetio neko veliko olakšanje, te kao da može bolje čuti i da ne osjeća više pritisak u ušima. Rekao je da se osjeća kao da više nema pritiska u području oko ušiju.
Inače svoj posjet u praksi kod gospođe Jasne Karakaš, sam doživjela kao jedno pozitivno iskustvo, gdje mogu naglasiti da mi se dopada to što se gosp. Jasna ne upušta u razgovore o raznim bolestima klijenata, te što je vrlo stručno objasnila jednoj pacijentici da oni nisu lječnici, nego mehaničari. Sama statistika da su skoro svi klijenti zadovoljni tretmanom, govori za sebe.
Dok sam čekala u čekaonici došlo je troje ljudi, od njih je jedna žena došla na kontrolu, nakon jedne godine, i na masažu. Ispričala mi je da je to uračunato u cjenu tretmana. Počela mi je spontano i sa puno oduševljenja pričati kako se njen život potpuno promjenio na bolje, otkakao su joj namjestili atlas. Prije toga je godinama imala niz problema sa gornjim i donjim djelim kralježnice, kako nije mogla od bolova pomicati glavu, te da je naručivala skupe tablete iz Italije, bez kojih nije mogla izdržati niti jedan dan. Kako kaže sve je isprobala, ali joj nitko nije mogao pomoći. Nakon tretmana nikada više nije uzela niti jednu tabletu protiv bolova kralježnice, i to mi je zvučalo fantastično, jer svi znamo da svaka tableta pomaže za jednu bolest, a obično ima puno nuspojava, pogotovo ako se radi o jakim tabletama za bolove. Znači da je gopođa i dalje uzimala te jake tablete, imala bi nakon određenog perioda i probleme sa želucem, i tko zna još kakve. Ona je prezadovoljna ispričala da je do sada preporuku dala za sedmero ljudi, te da je ovaj gospodin u čekaonici osmi, koji je došao samo preventivno na namještanje atlasa. Ovo je samo dio moga doživljaja, i nadam se da će još puno ljudi pričati tako lijepe priče u čekaonicama, te da će Ministarstvo zdravstva uvesti namještanje atlasa, preventivno, pod obveznim tretmanom za sve ljude na zemlji.Slijedeći slobodan termin je sigurno moj!
Lijep pozdrav
Snježana Kapetanović

 


 
 

Poštovani g. Tomljenović!
Želimo Vam izreći veliko HVALA što ste našli vremena za nas i "naštimali" nam atlase. Odmah po završetku tretmana reakcije su bile više nego pozitivne: kod mene vrat više nije tako tvrd, nepokretan i bolan, a i glavobolja je nestala, dok supruga više ne bole leđa (križ), vrat "ne škripi" te se i duševno puno bolje osjeća.
Zato Vam neizmjerno HVALA, a uz to još jednom HVALA ŠTO STVARNO SPAŠAVATE SVIJET!
Još želim naglasiti, da već samo nakon par dana mogu definitivno potvrditi da je terapija revolucionarna, te da ste me spasili od mukotrpne degeneracije vratne kralježnice, te vratili mi život koji sam imala prije 15 godina, iako sam svjesna da je to tek početak i da moram još puno raditi na sebi. Moje osobno mišljenje je, da je u toj terapiji "nešto više" od samo fizičkog namještanja atlasa, te da ste u pravu kada tvrdite da treba što je moguće brže "korigirati" atlase kod što veceg broja ljudi jer je to, možda, jedan od najvažnijih detalja koji nedostaju današnjoj civilizaciji. A VREMENA IMA SVE MANJE I MANJE.

Zahvalna obitelj D.M. Srdačan pozdrav, Natalija


 
 

Srdačno vas pozdravljam g. Tomljenoviću, također i vaše kolege. Meni je namješten atlas kralježak prilikom vašeg prvog dolaska u Split. To je bilo krajem prošle godine, vi vjerojatno znate točan datum. Prije namještanja atlasa imao sam poteškoće sa krutošću i slabijom savitljivošću kralježnice. Unazad 8-9 g. imao sam jače bolove koji su zahvaćali leđa i spuštali se niz lijevu nogu. To sam otklonio vježbama joge. Nakon namještanja atlasa osjećao sam blažu mučninu (isti dan), i određenu razdražljivost i rezignaciju (idućih dana). Odmah sam primjetio nešto veću gipkost kao i lakše stajanje u mjestu nego prije. Tako je ostalo do danas.

Zahvaljujem vam i želim puno uspjeha u daljnjem radu.
I.B. Split


 
 

Poteškoće prije primjene Atlasprofilax metode:
Gubljenja ravnoteže – nesvjestica, malaksalost u lijevom koljenu i šum

Promjene nakon primjene Atlasprofilax metode:
Nakon 10 dana od primjene metode nestaju tegobe u glavi (samo kod buđenja dok sam u krevetu ) i ne pojavljuju se više vrtoglavica iako radim složeno teške radove. Nema više malaksalosti u lijevom koljenu ! Šum u ušima još postoji, ali manjeg intenziteta.

T.Z. Novalja


 
 

Još jedno jutro u koje sam ušla sa žalosti i bolom, strah što će biti samnom, komu da idem i gdje da idem. Tijelo me boli. Pad ! 22.6.2009. Samo sam se srušila, moje tijelo je palo na pod, kao i toliko puta prije. Srce i glava su mi se smrzli. Križa me zabolila kao da su se prelomila. Viknula sam , Bog i Anđeli pomozite mi. Do mene je došao radnik Miha iz manjeg gradilišta i pitao da mi pomogne. Uhvatio je za desni gležanj i osjetila sam kako ga je vratio na svoje mjesto. Noga je u modricam , koljena kao da su rastrgana. Hodam samo toliko da hodam. Tako je bilo onog dana. Takvih i sličnih padova imala sam puno od godine 2002. Moje tijelo je jedan skup bolova. Spinalni kanal u vratu i u ledvenom dijelu je uži. Nema komada gdje me ne boli. Jedna od dijagnoza je „Fibromalgija“ . Što je to mirna noć i naspavati se to uopče više neznam. Puno vrata sam otvorila , i medicine i alternative. Riječi moje doktorice su: „medicina je napravila što je mogla“. Vjerujem i hvala im za to. Još uvijek su svaki dan i pokreti polni. 4.8.1990. – kao familija imali smo prometnu nezgodu. U svim svim godinama traženja, fizičkih i psihičkih napora, razočaranja i padova, traženja u sebi , po sebi , moje srce je jedna velika sama rana, uvijek teže dišem i da prestanem plakati.
2.7.2009. – poslala sam mail kad će te raditi u Sloveniji.
3.7.2009. - čuvala sam moju dragu unučad u kčerinom stanu , u 9 je zazvonio telefon i gospodin Vlado mi je poručio da dolazi u Piran. Upitao me da li ću doći ili ću čekati da dođe u Ljubljanu. O hvala odmah ću doći, samo još prijevoz sam si spremila. Moja prijateljica Nevenka me je vozila i već smo bile na super terasi s pogledom na more. Pozdravio nas je vrlo običan i simpatičan čovjek – gospodin Vlado. Ušla sam u prostor u kojem je radio i počela moj NOVI ŽIVOT. Normalno kao svaki preporod me boljelo dok je radio, najveću vrijednost sam osjetila u svom srcu, one velike mase. Bolova nije bilo , bio je uhvaćen živac do srca i natrag. Po završenom tretmanu sam osjetila veliko olakšanje u čitavom tijelu i jasnost u glavi. Glavu sam imala bez boli i okretala sam je u svim smjerovima bez problema. U tijelu lakoća , osječaji što ih i sad doživljavam, lakše , jasnije i opet nada.
Tako, opet je iza mene dan i hvala svemiru što sam mogla upoznati gospodina Vladu......
HVALA PUNO ! D.Š. Slovenija