CJENIK

TRETMAN I CIJENA

Najčešće je potreban je samo jedan tretman za dovođenje atlasa u optimalan položaj. Njime se vrlo precizno otklanja rotacija i iskošenost atlasa. Ova metoda ATLASPROFILAX® je jednostavna, prirodna, nemedicinska i bezopasna. Ona je prije svega temeljna preventivna mjera. Stoga je potrebno da se ova metoda što ranije primijeni dok nam još nisu nastupili svi poznati i nepoznati ​"..itisi" ili "...oze" kako bismo nastavili živjeti u zdravom duhu i tijelu.

Za tretman atlasprofilakse nije potrebna nikakva posebna priprema, a nakon tretmana neometano nastavljamo sa našim redovnim dnevnim aktivnostima. Kontraindikacije su trudnoća ili sumnja na nju, te akutne povrede ili lomovi vratne kralježnice.

Strah, sumnja i nesigurnost ​prije samog tretmana su potpuno normalna pojava koja i postoji radi iskošenog i rotiranog atlasa kod čovjeka. Naše dugogodišnje iskustvo i tisuće tretiranih klijenata širom svijet su temelj i Vašeg povjerenja... Što se bolnosti tiče - tu je osjećaj vrlo individualan, nekoga boli jače nekoga slabije a opet drugome je čak i ugodna masaža.

 

Trošak tretmana iznosi 1500,00 Kn odnosno 200 EU za odrasle, a za djecu do 18 godina 900,00 Kn ili 120 EU (PDV uračunat)

Tretman uključuje optimalno pozicioniranje atlasa, kontrolu atlasa, specifičnu thumper masažu, kiropraktičarski tretman i vježbe.
Svaka dodatna posjeta stoji 100 kn.
Kiropraktičarski tretman 100 kn

Tretman se plaća u gotovini i traje oko 1 sat.
Preporučuje se doći na dodatnu masažu,​ provjeru stanja atlasa i​ eventualno vježbe ​poslije kraćeg vremena nakon tretmana ​- naravno ​po dogovoru.


Prije pristupa tretmanu trebamo imati u vidu činjenicu, da mi kao atlasspecijalisti ​dovodimo atlas u optimalan položaj jednostavnim NEMEDICINSKIM postupkom, stoga se:

  • NE MIJEŠAMO U SAVJETE VAŠEG LIJEČNIKA ILI TERAPEUTA
  • NE POSTAVLJAMO DIJAGNOZU ​NITI  DAJEMO PROGNOZU VAŠEG OPORAVKA
  • NE ​LIJEČIMO NITI ISCJELJUJEMO ! ! !

ATLASPROFILAX® ne zamjenjuje pregled i savjet liječnika!

 

 

 

Nakon tretmana

Preporučljivo je održavati i njegovati tijelo pomoću redovite masaže, bilo ručne ili s aparatima, naročito u predjelu zatiljka i leđa, kao i podvodne masaže, pomoću različitih kupki itd. Ljudski organizam počinje sve bolje funkcionirati, tako da će svi tretmani i terapije, usljed korigiranog položaja atlasa imati daleko veći efekt.

Naravno da se tjelesne stanice i organi ne mogu regenerirati preko noći. Naše bolesti i tegobe nisu ni nastale preko noći.​ Dovođenjem atlasa u optimalan položaj zahvaljujući jedinstvenoj​ Atlasprofilax® metodi, različiti organizmi će različito reagirati ovisno o tjelesno - psihičkom stanju pojedinca.

Kod mnogih ljudi će se poboljšanje u ​zdravlju uskoro uspostaviti, dok drugi moraju imati više strpljenja, pogotovo ako organizam do sada nije radio svojim punim kapacitetom. Ako je bio duže vrijeme opterećen oštećenji​ma, bolešću i patnjom trebati će više razumijevanja za stanje, više suradnje​ i davanja podrške novo nastalom procesu samoregeneracije.

 

 

Dodatno nudimo

(ujedno i preporučujemo nakon kraćeg vremena):
  • masažu zatiljka i masažu cijelog tijela sa jedinstvenim profesionalnim THUMPER masažerima
  • vježbe za jačanje leđnih mišića kako bi se formirale vratna i lumbalna krivina (koje su kod svakog manje - više izravnate)
Izravnate prirodne - Bogom dane - krivine dovode do toga da su diskovi preopterećeni sa prednje strane te vrše veliki pritisak na korijene živaca uzrokujući nelagodu, umor i bolove te nastanak hernije diska.

 

Cijena ovog tretmana je 100,00 Kn.​

 

Mi nismo iscijelitelji, nutricionisti niti zdravstveni savjetnici!